Bemutatkozás

Hadd mutatkozzam be,

Jacsó Szilárd

építőmérnök

Családi örökségem az építészet iránti szenvedély. Az elmúlt több mint egy évtizedben számos magán- és középület kivitelezését, több tucat lakás felújítását vezettem, valamint betekintést nyerhettem az épületüzemeltetés világába.

JacsoSzilard muszakiellenor

Családi örökségem az építészet iránti szenvedély, amely meghatározta középiskolai és egyetemi tanulmányaimat is. Építőmérnökként végeztem 2006-ban, azóta a magasépítési szegmensben dolgozom. Az elmúlt több mint egy évtizedben számos magán- és középület kivitelezését, több tucat lakás felújítását vezettem, valamint betekintést nyerhettem az épületüzemeltetés világába.

Magamat gyakorlatias mérnöknek tartom abban az értelemben, hogy egy családi ház építésénél, vagy lakás felújításánál előforduló szakipari munkák szinte mindegyikét csináltam. A nyílászáró beépítéstől a festésen át a hideg vagy meleg burkoláson keresztül egészen a bútorasztalos munkákig. Ezek megtanulására szerencsére nem a szükség kényszerített, hanem az, hogy nagyon szeretek kétkezi munkát végezni, alkotni. Az itt megszerzett tapasztalatokat nagyon jól tudtam használni az építkezések irányításánál, valamint kialakult az az érzékem, hogy egy beszélgetésből legtöbbször meg tudom ítélni, hogy milyen minőségű munkát várhatunk el egy szakipari csapattól.

A kivitelezés műszaki ellenőrzésénél a konstruktív munkavégzés híve vagyok. Amelyik csapattal még nem dolgoztam együtt különös figyelmet fordítok arra hogy mindent részletesen elmondjak és ne kelljen semmit kétszer elvégezni, mivel az sem a megrendelőnek, sem a vállalkozónak nem jó.